jueves, 6 de septiembre de 2007

Comença el nou curs parlamentari


Aquestes són les preguntes escrites que fins ara he registrat al Parlament dirigides al Govern Balear:

Pensa reclamar el Govern de les Illes Balears al Ministeri de Justicia per a la creació dels Jutjat de 1ª Instància de Formentera?
Pensa reclamar el Govern de les Illes Balears al Ministeri d’Interior per a la construcció d’un nou quarter de la Guàrdia Civil a Formentera?
Pensa reclamar el Govern de les Illes Balears al Ministeri de Medi Ambient el milió d’euros que costa el trasllat de residus de Formentera a Eivissa?
Ha resolt el Govern de les Illes Balears el nou concurs i adjudicat el servei per els trajectes de primera i última hora del dia entre Formentera i Eivissa? Quines companyies s’han beneficiat d’aquest nou concurs? Per quin import s’han signat cada un d’ells?
Quants fondejos ecològics hi ha en la actualitat al Parc Natural de Ses Salines de Formentera? Pensa augmentar la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears aquestos fondejos ecològics?
La Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears pensa augmentar la potència de l’emissor de la Televisió Digital Terrestre de Formentera? Hi haurà una nova remesa d’antenitzacions per a la illa de Formentera?

No hay comentarios: